Btctürk

Ceylin

Yeni Üye
7 Mar 2023
14
0
1
1678219759949.png


2013 yılında kurulan BtcTurk, Türkiye'nin en büyük kriptopara işlem platformudur. 1 Temmuz 2013'te Türk lirası ile ilk Bitcoin alım satımına aracılık eden BtcTurk'ün 800’ü aşkın çalışanı bulunmaktadır. Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. tarafından yönetilen BtcTurk, 5 milyondan fazla kullanıcısına 7/24 hizmet vermektedir.

BtcTurk kurulduğu günden bu yana kullanıcılarına şeffaf bir şekilde hizmeti sunmayı öncelikli misyon edinmiştir. Bu doğrultuda platformun ileri düzeyde sistem güvenliği yöntemleri ile korunmasını sağlamakta ve sürekli olarak uluslararası bağımsız denetim şirketlerinin denetimine tabi tutulmaktadır.

BtcTurk, yaptığı yatırım ve anlaşmalar ile kullanıcıların 7/24 Türk lirası ile Bitcoin ve diğer kriptoparaların alım ve satım işlemlerini yapabilmelerini ve Türkiye’deki banka hesaplarına Türk lirası çekebilmelerini sağlamaktadır.

BtcTurk 2013 yılından itibaren biriken deneyimi ve finans sektöründe bir başarı hikayesi çıkartmış 7/24 canlı destek veren uzman BtcTurk Destek Merkezi ile hizmet vermeye devam etmektedir. Nisan 2022’de Zendesk’in yaptığı kullanıcı memnuniyeti araştırmasında içinde 5 kriptopara platformunun da olduğu 296 finansal kuruluşunun yer aldığı finans sektöründe % 89 memnuniyet oranı ile lider BtcTurk olmuştur.

Kurulduğu ilk günden bu yana uluslararası standartlarda bir yapı kurmayı hedefleyen BtcTurk çalışanlarının değerlendirmesi ile Great Place To Work sertifikasına layık görülmüştür.

Genç bir sektör olan kriptopara sektörüne ülkemizde öncülük ve liderlik eden BtcTurk finans ve teknoloji yatırımlarının yanı sıra spora sunduğu destek ile de içinde bulunduğu ekosistemlere değer katmaktadır. Buradan hareketle yeni nesil bir finansal kuruluş olarak özellikle yeni neslin spor alanındaki başarılarına da katkı sağlamayı hedefleyen BtcTurk, Türk sporunun yarınlarına destek vermeyi de millî görev olarak tanımlamaktadır. Bu doğrultuda BtcTurk, Kadın ve Erkek Millî Futbol Takımları ile Kadın ve Erkek Millî Voleybol Takımlarının ana sponsorluğunun yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu eMillî Takımı’nın da destekçisi olurken, Tokyo’da mücadele eden 21 millî sporcuya verdiği destek ile Türk sporunun önde gelen paydaşları arasında yerini almaktadır. Bununla beraber BtcTurk, #YeniNeslinYanındayız mesajı ile oyun sektörüne ve yeni nesil spor olan espora desteğini sürdürmeye devam etmektedir.

Kullanıcıların Türk lirası ile kolayca Bitcoin alıp satabildikleri BtcTurk ve profesyonelce işlem yapabildikleri BtcTurk | PRO ürünleriyle kriptopara sektörünün lider markası BtcTurk, 13 yıllık sektörde 9 yıldır uzman ekibi, altyapısı ve finansal gücüyle kullanıcılarının varlıklarını korumak için uluslararası standartlarda çalışır.

İstanbul Ticaret Odası'na kayıtlı Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. tarafından yönetilen BtcTurk, Türkiye Cumhuriyeti Sanal Pazaryeri Hukuki standartlarına uygun olarak 100.000.000 Türk lirası sermaye ile hizmet vermektedir.

Link:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar